USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Kommersiell produktutvikler

TV 2 søker kommersiell produktutvikler
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Vi søker nå en Kommersiell Produktutvikler til TV 2s markedsavdeling. Du vil bli en sentral ressurs i arbeidet med å forbedre eksisterende og utvikle nye digitale annonseprodukter i markedet. TV- og mediekonsumet er i endring og derfor trenger vi deg som kan hjelpe oss å lykkes.

Stillingen kan formes i teknisk, analytisk eller kommersiell retning – avhengig av din bakgrunn, erfaring og interesse.

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og utfordrende, og vi oppfordrer unge talenter med relevant utdannelse og kompetanse til å søke – vi lærer deg gjerne opp! 

Det er en fordel om du har en teknologi-relatert utdannelse eller erfaring med digital markedsføring. Om du har erfaring med kjøp/salg av programmatiske annonser fra mediebyrå eller andre mediehus, så hører vi også gjerne fra deg.

Siden vi skal utvikle og forbedre våre annonseprodukter får du også mulighet til å eksperimentere, A/B-teste og gjøre dypdykk i tallene som ligger bak. Det er derfor fint om du er analytisk, har et øye for detaljer og trives med å jobbe selvstendig.

TV 2 er et av de største mediehusene i landet og har bred digital dekning. Vi er en allmennkringkaster som skal formidle tydelig nyhetsjournalistikk og forene det norske folk gjennom ulike typer innhold. Dette ansvaret er viktigere enn noen gang.

TV 2 er en inkluderende arbeidsplass og ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn. 

Stillingen er lokalisert i Oslo, hvor TV 2 holder til i nye lokaler i Bjørvika.

Om du lurer på noe, ikke nøl med å kontakte Jonathan Brænde - Leder for kommersiell produktutvikling på jonathan.braende@tv2.no eller 993 08 827.


TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.