no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Tilkallingsvikarer TV 2 Nyhetene

TV 2 Nyhetene trenger flere tilkallingsvikarer.
26.11.2021

Har du et sterkt konkurranseinstinkt og liker å jobbe raskt med et bredt stoffområde? Da kan det å være tilkallingsvikar i TV 2 Nyhetene være noe for deg.

Vi ser etter vikarer til både desken (Nyhetskanalen) og til innenriks- og samfunnsavdelingen.


- Nyhetskanalen: Kanalen som stadig øker i antall seere, og hvor vi lever for å gi folk det siste om det viktigste. Her vil du både jobbe i et pulserende miljø på desken, dekke større og mindre saker med live-rapportering, booke gjester og planlegge større rigg i studio. 


- Nyheter Innenriks: Du har evne til å jakte på og finne egne nyheter og egne nyhetsvrier som kan sette nasjonal dagsorden. Du må ha god forståelse for samfunnet og samfunnsendringer, være kreativ og kunne jobbe i team, og være leveringsdyktig på alle TV 2s nyhetsplattformer.

- Samfunnsavdelingen: Du har evne til å finne nyheter på det politiske området, og har god samfunnsforståelse. Du liker å vinne nyhetskampen, og er i stand til å levere både løpende nyheter og egensaker på alle TV 2s plattformer.


Arbeidsoppgaver:


Produsere nyheter til TV 2s ulike plattformer. Nett og TV.

Har teknisk forståelse og erfaring med videoredigering.

Ulike vakter – morgen, dag, kveld og helg.


---

Vi tilbyr spennende jobber i en engasjert redaksjon i nye lokaler i Bjørvika, Oslo.


Søknadsfrist: 26. november 2021.Har du noen spørsmål, ta kontakt med:


Redaksjonssjef innenriks, Niklas Lysvåg, 41423327, nly@tv2.no


Redaksjonssjef samfunn, Anne Weider Aasen, 41423342, awe@tv2.no


Redaksjonssjef Nyhetskanalen, Sveinung Habbestad, 90128570, seh@tv2.no


Leder Klubb 2, Margrethe Solheim, margrethe.solheim@tv2.no

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.