no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Nattevakt (prosjektstilling)

TV 2 Nyhetene søker nattevakt med nyhetsteft – perfekt jobb ved siden av studier.
28.11.2021


TV2.no har 1.2 millioner daglige brukere som vi ønsker å holde oppdaterte døgnet rundt. Vi søker derfor etter en ny nattevakter som kan gå i turnus. Dette er en 50% prosjektstilling som fint lar seg kombinere med studier.

 

Nattevaktene skal overvåke og dekke nyhetsbildet i inn- og utland. Dette inkluderer nyheter, sport, underholdning og vær. Nattevaktene har ansvaret for å oppdatere og redigere fronten på TV2.no, poste på sosiale medier samt varsle organisasjonen i tilfelle større hendelser i nyhetsbildet. Aktuelle kandidater må evne å jobbe selvstendig.

 

Vi søker deg med nyhetsteft innenfor et bredt stoffområde og stor arbeidskapasitet. Det stilles krav til journalistisk og etisk vurderingsevne. Erfaring fra redigering av tekst, bilde og video er en fordel.

 

Vi kan tilby en av de aller beste digitale skolene du kan få. Du blir en del av et pulserende journalistisk miljø av høy standard, med et stort TV-hus i ryggen. Vi er ikke redde for å gi unge, flinke folk muligheter.

Grundig opplæring i de nødvendige verktøyer, frontdesking og produksjonsflyt vil bli gitt. Det samme gjelder innføring i TV 2s profil og problemstillinger som kan dukke opp.

 

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. november

Stillingen innebærer turnus- og helgearbeid.

 

Spørsmål kan rettes til desksjef Ida Falch-Olsen (415 45 921) eller klubbleder Margrethe Håland Solheim (454 92 227)

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.