Praksisplass

Praksisplass i TV 2 for studenter ved TV-produksjon UiB
01.02.2022

Vi har nå ledige praksisplasser for studenter i tv-produksjon ved Universitetet i Bergen. Praksisperioden varer i åtte uker fra 19. april til 10. juni.

Det er mulig å søke praksis som:

  • produsent/stk i nyhetsproduksjonen
  • produsent i sportsproduksjonen
  • grafikkreporter, designer eller utvikler i grafikkavdelingen.


Arbeidsoppgaver

Praktikantene får muligheten til å delta i TV 2s studioproduksjoner. Nødvendig opplæring blir gitt i starten av praksisperioden.

Kvalifikasjoner

Gode allmennkunnskaper. Evne til å jobbe i team.

Personlige egenskaper

Vi søker idérike, selvstendige og kunnskapsrike studenter med sans for tv-produksjon.

Vi tilbyr

En spennende og lærerik praksisperiode med gode muligheter for å utvikle kompetansen din. Det er hektisk her, men vi lover deg gode kolleger med godt humør. Du blir lønnet i henhold til tariff for praktikanter.


NB: Vær tydelig i søknaden på hvilken funksjon du ønsker praksis i.

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.