Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trondheim
Fleksibel arbeidsplass

Studentambassadør NTNU

Er du vår nye studentambassadør?
Søk snarest
02.06.2022

Er du nysgjerrig på hvordan vi jobber med teknologi i et av Norges største mediehus? TV 2s ambisjon er å være et ledende og fremtidsrettet mediehus i Norge. Med de store endringene vi ser i dagens mediehverdag, er satsingen på digitale tjenester viktig for å bevare og styrke vår posisjon. Samtidig skal vi beholde vår posisjon som landets største kommersielle TV-hus. Å være tett på fremtidens talenter er avgjørende for at vi i TV 2 skal kunne nå dette målet. Derfor ser vi nå etter studentambassadører blant teknologiinteresserte studenter på NTNU.


Som vår ambassadør blir du ansatt deltid i to semestre med fleksible arbeidstider fordi arbeidsbelastningen vil variere fra måned til måned. Den vil blant annet avhenge av hvor mange prosjekter og initiativ du gjennomfører på NTNU, eller blir involvert i hos oss internt. Vi regner med en arbeidstid på ca.10 timer per måned. Som vår ambassadør kan du være med på å forme mediehverdagen til en hel nasjon. Enten de ser fotball på TV 2 Play, nyheter på mobilen eller Kompani Lauritzen på TV'en, så er det teknologien og kodene som bidrar til de gode opplevelsene foran skjermen. Resultatet av arbeidet til våre dyktige ansatte påvirker hvordan nordmenn opplever og får tilgang til alt det fantastiske innholdet vårt.


Hovedoppgavene vil være å …

o Være vår ambassadør og hovedkontaktperson ved NTNU

o Spille en nøkkelrolle i å knytte TV 2 nærmere studentmiljøene på NTNU

o Promotere og informere medstudenter om TV 2, og karrieremuligheter hos oss

o Være med å organisere og koordinere studentarrangementer TV 2 deltar på/arrangerer


Som TV 2 ambassadør vil du blant annet …

o Få muligheten til å samarbeide med og knytte kontakter innad i Norges største redaktørstyrte mediehus og kommersielle allmennkringkaster

o Ha fleksible arbeidstider og stor mulighet for å påvirke innholdet i stillingen

o Få besøke hovedkontoret vårt i Bergen og bli bedre kjent med TV 2, samt lære av de dyktige folkene vi har i Digital-avdelingen vår

o Motta attest/referanse ved endt ambassadørperiode

o Få tilgang på så mye Sport, Nyheter og Underholdning du bare orker, med ditt eget TV 2 Play total-abonnementVi ser etter deg som … 

o Har minst 1 år igjen av studiene på NTNU

o Studerer gjerne datateknologi, design, produktutvikling eller er teknologiinteressert 

o Er initiativrik, selvgående og engasjert 

o Gjerne er involvert eller kjenner godt til de ulike studentaktivitetene, linjeforeningene og studieprogrammene ved NTNU


Er du «up for» en unik, lærerik og spennende mulighet i et av Norges største redaktørstyrte mediehus? Send oss en søknad!


For spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med HR-konsulent Johanne Ekrol Lofthus (tlf 92649258, eller e-post johanneekrol.lofthus@tv2.no)

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.