Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

CRM spesialist

TV 2 søker kreativ CRM-spesialist med hjerte for godt innhold!
Søknadsfristen er utløpt

Vil du kombinere interessen din for sport, film og underholdning med en jobb i et av Norges mest fremtidsrettede CRM-team? 

TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. I et marked i kontinuerlig endring har TV 2 Play blitt stadig viktigere i dette arbeidet, og nå har vi store ambisjoner i årene som kommer. Målet for TV 2 Play er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport 

 

Vår ambisjon er at kundene våre skal oppleve at kommunikasjonen vår er personlig, relevant og verdifull – slik at dette bidrar til en bedre kundeopplevelse, økt bruk og mer lojale kunder. TV 2 Play søker derfor etter en CRM-spesialist som får ansvar for oppfølging av kundeprogrammer og utarbeiding av lojalitetsprogrammer. 


Stillingen er en del av CXM-teamet og du vil samarbeide tett med de andre CRM-ressursene i TV 2. Som en del av CXM-teamet vil du også ta del i planlegging, prioritering og utvikling av annen kundekommunikasjon og innholdspresentasjon for TV 2 Play. 

 

Arbeidsoppgaver 

Gode kundeopplevelser handler om å kjenne sine kunder godt. For å skape Norges beste kundeopplevelser jobber vi i CRM-teamet med å sørge for at kommunikasjonen mot kundene er målrettet og relevant. Kommunikasjonen skal være en integrert del av kundereisen og basert på kundenes behov og ønsker. Målet er å skape relevant og personlig innhold som bidrar til økt kundelojalitet og utarbeide egne konsepter/programmer for lojalitet. 

 

I denne rollen vil dette være noen av dine arbeidsoppgaver: 

 • Videreutvikle og forvalte et kreativt og godt skrevet kundedialogløp med fokus på å øke lojalitet og bruk av tjenesten, mersalg og motvirke churn 
 • Gjennomføre tester og evaluering av dialoger, A / B-tester; samle innsikt og gi anbefalinger for å forbedre dialogen 
 • Stille krav til kvalitet i kundedata og behov for relevante data for å tilpasse og personalisere kundedialogen 
 • Ansvarlig for kampanjer rettet mot tidligere eller eksisterende kunder og oppfølging av disse 
 • Komme med idéer, teste og etablere ulike lojalitetsskapende konsepter/programmer 
 • Sørge for å ha god innsikt og forståelse av kundebasen, bygge segmenter og gjennomføre analyser ved hjelp av analyseverktøy 
 • Kontinuerlig teste ut nye hypoteser ved å gjennomføre eksperimentering og effektberegninger i kommunikasjonsprogrammene og bruke innsikt fra disse for å forbedre CRM- og kommunikasjonsarbeidet 

 

Hvem er du? 

Vi tror du har jobbet noen år med CRM og at du har kunnskap om hvordan du skal treffe kunden best i hvilke kanaler til hvilken tid. Du trives med å jobbe kreativt og syns tekst og innholdsproduksjon er gøy. Vi tror du har mange idéer og spennende tanker om hvordan vi best kan kommunisere vårt spennende programtilbud til alle TV 2s ulike målgrupper. Teft for folk og hva som trigger dem vil derfor være en fordel. Vi tenker også at du er nysgjerrig på trender og ny teknologi innen CRM og kommunikasjon og syns det er spennende å teste ulike fremgangsmåter og optimalisere arbeidet du gjør. 

 

Ønskede kvalifikasjoner 

 • Bachelor eller Mastergrad innen markedsføring, gjerne med fordypning innen CRM og markedsføring 
 • Erfaring fra arbeid med CRM/kundedialog og kan vise til resultater knyttet til erfaringen 
 • Erfaring med segmentering, Marketing Automation/CRM-verktøy  
 • Erfaring med analyseverktøy og testverktøy 
 • Du har formidlingsglede, kan tilføre tekst det lille ekstra og er god på å vinkle budskap slik at det treffer målgruppens behov 
 • Erfaring fra andre abonnementsprodukter / TV eller media er en fordel 
 • Dokumentert evne til skriftlig og visuell formidling av innhold 
 • Erfaring fra bruk av Photoshop eller liknende er en fordel  

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Anna Blom Rian / 900 73 999 / anna@teft.

Arbeidssted: Oslo eller Bergen

TV 2

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

 

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

 

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

 

For sammen skaper vi øyeblikkene.