Bartender

Er du lidenskapeleg og let deg motivere av service og kvalitet for faget?
Løpende

Vi søkjer bartendarar som blir motivert av å halde eit høgt tempe innan service og kvalitet,

som elskar å prate med gjestar om faget sitt, fjordar, fjell og annan småprat med historisk sus.

I samamrbeid med dyktige kollegaer skal du vere med å sikre av våre gjestar for ei fantatsisk oppleving som står i stil med våre eventyrlege omgivnadar.


Hotel Union Øye er ei familieeigd bedrift og ein del av 62NORD og Flakk Gruppen. Gjennom dei siste åra har vi investert betydelege midlar i utvikling av hotell og opplevingar på Sunnmøre og 62'breddegrad. Vi har sida opninga i 1891 vore reisas mål for tindebestigarar, eventyrarar, kongar og dronningar og er omtala som eit av skadinavias mest anerkjende historiske hotell. Vi er stolte av å levere berekfraftige og skreddersydde opplevingar til svært høg kvalitet for våre gjestar.


Hotel Union Øye er Noregs einaste hotell med medelmskap i den anerkjende hotelsamanslutaninga Relais & Chateaux.


Som bartendar må du vere grunnleggande oppteken av service, glad i folk og vere ein person som motiverast av å skape store opplevingar og yte førsteklasses service. Viare må du vere kvalitetsbevistt og ha eit godt trena auge for detaljar, samt evne til å få alle typar gjestar til å kjenne seg heime og velkomne. Du må vere innstillt på å jobbe båe kveldar og helgar.


Vi søkjer ein person med erfaring frå bar- og serveringsbransjen eventuelt god erfaring frå anna type servicebransje. Du mp vere utprega serviceinnstilt, og ha eit genuint ynskje om å skape gode drikkeopplevingar for våre gjestar.


Vi tilbyr ei utviklande og spanande stilling i eit godt arbeidsmiljø, der du får vere med på å skrive eit nytt kapittel av historia saman med trivelege kollegaer.

Vi er hjelpsame med bustad dersom det er naudsynt og tilbyr konkuransedyktig løn etter avtale.


Kontakt Hoteldirektør, Mariann Øye tlf 977 43 45 for ytterlegare opplysningar.

Søknadar behandlast fortløpande.


Hotel Union Øye