Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Oslo Konserthus | Markeds- og kommersiell sjef

Bidra til å skape de neste 50 årene i Oslo Konserthus!
Søk snarest
15.08.2024

Oslo Konserthus har vært et kulturelt kraftsenter i Oslo og Norge i nesten 50 år. Våre scener har blitt beæret av verdensledende artister og kunstnere, og har gledet millioner av besøkende. Opplevelsene og historiene fra Oslo Konserthus er selve kjernen i vår merkevare.


Nå vender vi blikket fremover. Vi forbereder oss på 50 nye år, men vårt hovedfokus ligger på de neste fem årene. I denne perioden vil vi fortsette å fornye, utvikle og revitalisere Konserthuset, og gjøre det til et nasjonalt møtested med internasjonalt format.

 

Til dette trenger vi en markedssjef og en kommersiell leder - i én og samme person. Vi søker en kreativ, uredd og relasjonell kraft som kan inspirere mennesker, fremme samarbeid og engasjere grupper. I tillegg må du ha en forretningssans og en markedsfaglig forståelse som kan øke interessen for hvert enkelt arrangement, og bidra til å bygge et kraftfullt kulturelt tyngdepunkt.


Din rolle som Markeds- og kommersiell sjef


Som Markeds- og kommersiell sjef vil du være hovedansvarlig for markedsarbeidet i Oslo Konserthus og i vårt datterselskap Røverstaden. Du vil inngå i selskapets ledergruppe, og rapportere direkte til administrerende direktør. Dine ansvarsområder inkluderer:


  • Ansvar for markedsføring i Oslo Konserthus og Røverstaden.
  • Utvikling og implementering av sosiale medier og kunstig intelligens i markedsføringsstrategier, og sikring av relevant tilstedeværelse på nye plattformer.
  • Forvaltning av eksisterende sponsorater og samarbeidspartnere, samt identifisering og utvikling av nye.
  • Hovedansvarlig for billettsystemet Tixly for Oslo Konserthuset og Røverstaden.


En dirigent innen strategisk og kommersiell ledelse


Det er forventet at du har solid erfaring og kompetanse innen både salg og markedsføring. Erfaring fra den kulturelle sektoren er en fordel, men en ekte interesse og innsikt i kulturfeltet er også verdifullt. Videre er det avgjørende at du:


  • Har god ledelseserfaring.
  • Behersker salgsutløsende aktiviteter og har en naturlig forretningssans.
  • Er en solid nettverksskaper og relasjonsbygger.
  • Kan vise til resultater og erfaring med strategisk og operasjonell markedsføring og kommunikasjon.
  • Har en strategisk tankegang og en naturlig teft for utvikling.
  • Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.


Som person er du:

  • Genuint interessert i salg og markedsføring.
  • En relasjonsbyggende og lyttende leder.
  • Overbevisende fordi du er oppriktig engasjert.
  • Like god til å skape avtaler som til å signere avtaler.
  • Enig i vårt syn om at Oslo Konserthus skal være en betydningsfull aktør i samfunnet.
  • Ung, gammel eller midt i livet - og bærer bakgrunnen, legningen, etnisiteten og livssynet ditt med stolthet.


Om Oslo Konserthus AS 


Oslo Konserthus AS er en arbeidsgiver med stor betydning for kultur og bylivet. Vår misjon er å skape magiske øyeblikk for byens befolkning. Vi har et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer og fagmiljøer. Arbeidsplassene i Oslo Konserthus skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo Konserthus legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. 

 

Oslo Konserthus ble åpnet 22. mars 1977. Det har siden åpningen av huset vært over 9 millioner mennesker i våre rom og saler på et mangfoldig kulturtilbud. Oslo Konserthus er Oslo-Filharmoniens hjemmebane. Oslo Filharmonien øver og gir konserter i huset året rundt. Oslo Konserthus AS er senter i hovedstadens musikk og kulturliv. Driften er basert på konserter i egen regi samt utleie til andre arrangører. Totalt avvikles mer enn 500 store og små arrangementer i året, i både konserthuset og Røverstaden, som til sammen besøkes av over 250 000 mennesker. 


Du kan lese mer om Oslo Konserthus her: Oslo Konserthus | Om Oslo Konserthus


Søknad og kontakt

 

Rekrutteringen gjennomføres i samarbeid med konsulentfirmaet Varde Hartmark, og alle henvendelser skal rettes hit.

Vennligst kontakt Varde Hartmark hvis du har spørsmål om stillingen eller søknadsprosessen:


Elena Watz

elena.watz@vardehartmark.no

+4790856210


Adele Forsberg

adele.forsberg@vardehartmark.no

+4795720724

Fordeler hos oss

Muligheten til å påvirke kulturlivet i Norge
Du får en sentral rolle i å forme og utvikle Oslo Konserthus, en av Norges viktigste kulturinstitusjoner, og dermed også påvirke kulturlivet både nasjonalt og internasjonalt.
Arbeid med ledende aktører internasjonalt
Stillingen gir deg muligheten til å bygge solide partnerskap med nasjonale og internasjonale aktører, noe som kan bidra til å utvide ditt profesjonelle nettverk og åpne opp for spennende samarbeid og prosjekter.
Utfordrende og dynamiske arbeidsoppgaver
Jobben tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk kultursektor, hvor du kan bruke både din kreativitet og strategiske ferdigheter til å utvikle innovative markedsføringsstrategier og kommersielle aktiviteter, og lede prosjekter som bidrar til konserthusets videre revitalisering og utvikling.

Varde Hartmark

Varde Hartmark er et ansatteid, norsk konsulentselskap i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Hos oss jobber toppledere, utviklere, økonomer, tjenestedesignere, analytikere og kommunikasjonseksperter, skulder ved skulder. Med en tverrfaglig grunnholdning ser, skaper og realiserer vi muligheter. For kundene våre, og for oss som jobber her. 


Med verdiene gjennomføringskraft og resultatansvar har vi siden 1928 hjulpet kundene våre med å nå sine mål. Nesten 100 år senere er vi fortsatt på evig jakt etter menneskene og løsningene som gir kundene våre det som skal til for å realisere sitt potensiale. 


Vi har delt tjenesteområdene våre inn i tre kjerneområder: Forretningsrådgivning, Digital rådgivning og Digitale løsninger. I tillegg til dyp kompetanse på hvert av kjerneområdene, er teamene våre ofte sammensatt av spesialister på tvers. Våre leveranser utmerker seg ved at vi tilfører verdi, ikke bare ved å bistå med å utvikle strategier og løsninger, men også ved å sette virksomheten i stand til å sette det ut i live. Hvis vi ikke kan levere verdiskapende resultater, tar vi ikke jobben.