Ventistål AS

Komplette løsninger for ventilasjon og blikkenslagermarkedet
Ventistål AS er Norges ledende handelshus for ventilasjon og blikkenslagermarkedet. Vi har fokus på høy kompetanse og den beste leveringsdyktigheten fra en av våre 16 avdelinger nær prosjektene. Vi har stort engasjement for å være med på å utvikle prosjekter man skal være stolte av. Alt fra skoler, sykehus, museer, boliger og andre store og små jobber.

Nøkkeltall

250
Ansatte
16
Avdelinger
1,3MRD
Omsetning 2020

Fordeler hos oss

Prosjekter i hele Norge
Vi har kompetansen og leveringsdyktighet for prosjekter i hele Norge, både landbasert og offshore. Med de ypperste leverandørene i vår bransje.
Goder for våre ansatte
I Ventistål skal vi bygge en kultur for å ta vare på hverandre. Med alt fra de beste pensjonsordninger til interne firmaturer.
Bærekraft
Vi skal være en sterk bidragsyter for å bygge bærekraftige byer og samfunn. Både med våre egne handlinger, sammen med våre leverandører og andre aktører i byggebransjen.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Ventistål er Norges ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossist med ca 250 ansatte fordelt på 16 avdelinger i Norge. Vi tilbyr løsninger innen ventilasjon, varme og kjøling for både bolig og næring, varmepumper, tekniske isolasjonsprodukter, tak og fasade samt tekniske byggautomasjonsprodukter.

Som en stor aktør i byggebransjen er det vårt ansvar å hele tiden bidra til et mer bærekraftig samfunn. Dette er et kontinuerlig arbeid i tett samarbeid med andre i bransjen og med våre leverandører. Våre kunder skal oppfylle sine mål, samtidig som dette er en viktig bevisstgjøring for oss selv og våre ansatte, og ikke minst for våre kommende generasjoner. Bærekraft er på dagsorden som aldri før. Sammen med våre leverandører tilstreber vi å levere energieffektive og bærekraftige løsninger og produkter.