no
no
en

VestlandsHus

Endelig hjemme
Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Siden 1974 har vi bygget flere tusen boliger - i hele Norge. Disse boligene har gjennom årenes løp stått støtt både på sol- og uværsdager. Vi har alltid vært nøye med å levere godt håndverk og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere. I tillegg benytter vi kun anerkjente norske byggevareleverandører. Det kommer deg til gode.

Vi sier at vi ikke bare bygger en bolig, men hjelper deg å skape ditt hjem. Dette er et privilegium vi ikke tar lett på! Kunden er alltid i fokus for oss, og vi utformer din drømmebolig sammen. Hos oss får du det akkurat slik du ønsker. Hver familie er unik, og hvert hjem er unik. Våre boligrådgivere står parat til å hjelpe deg på veien.

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Det er da vi kan si; VestlandsHus - endelig hjemme!