no
no
en

VestlandsHus Arkitekter

Endelig hjemme!
VestlandsHus Arkitekter består i dag av 11 dedikerte medarbeidere og er den kreative og løsningsorienterte delen av et konsern i vekst.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

VestlandsHus Arkitekter AS (VH Arkitekter AS) ble etablert i 2020 og springer ut fra VestlandsHus AS. Selskapet består i dag av arkitekter og ingeniører. VH Arkitekter er et viktig nav i den videre utviklingen og veksten til konsernet. VestlandsHus var i 2020 Norges 6. største boligbygger, med over 50 forhandlere over hele landet.

VH Arkitekter består i dag av 11 dedikerte medarbeidere og er den kreative og løsningsorienterte delen av et konsern i vekst. De fleste av oss er ingeniører med praksis fra husbygging og arkitekter med ønske om å skape morgendagens boligløsninger

Vi er ambisiøse på vegne av hele konsernet og søker deg som har de faglige kvalifikasjonene og mulighetsorienterte holdningen som vil skape nye, smarte løsninger på hvordan vi nordmenn skal leve og bo i fremtiden.

VH Arkitekter ønsker å fortsette veksten gjennom å ta nye markedsandeler, utvikle nye tjenester og kompetansefelt. Vi ser for oss en fremtid der VH Arkitekter er solid merkenavn som er kjent for sin sterke fagkompetanse, et anerkjent kunnskapssenter for forhandlernettverket i VestlandsHus og hos andre, og ikke minst en attraktiv og spennende arbeidsgiver.