Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Journalist

Vårt Land søker visuell historieforteller
19.05.2024

Er du glad i å fortelle historier og vil du være med å styrke Vårt Lands visuelle profil? Da bør du søke på denne stillingen.


Vårt Land er landets ledende avis på nyhets- og fenomensaker om kirke og religion. Vi jobber stadig med å finne og fortelle historiene fra Kristen-Norge som engasjerer, inspirerer og provoserer.


Nå ser vi spesielt etter deg som har sterk visuell kompetanse. Du behersker stillfoto, digitale videoformater, redigeringsverktøy og ulike plattformer. Du må beherske rask reportasjejobbing og lengre formater. Du vil jobbe med både video- og stillkamera og bør være god på fortellerteknikk både visuelt og skriftlig.


Du vil både skrive nyhetssaker og levere visuelle historier for avisa. Du bør derfor ha god oversikt over og interesse for norsk religionsliv, og en utpreget nyhetsteft som gjerne når nye målgrupper. Du evner å jobbe systematisk og effektivt, og trives med høyt tempo.


Du kommer til å jobbe både selvstendig og i team. Som visuell historieforteller får du et spesielt ansvar for den visuelle utformingen av sakene våre, og vil jobbe tett med fotografen på huset. 


I Vårt Land jobber det 40 medarbeidere fordelt på religion, nyhet, publisering, debatt/kommentar, kultur og marked/annonse. Du blir en del av et svært hyggelig team av dyktige reportere som deler raust av sin kompetanse og som brenner for Vårt Lands unike avisprosjekt.


Det er nødvendig at du minimum har førerkort klasse B. Vi oppfordrer journalister med mangfoldskompetanse til å søke.


Søknadsfrist: 19. mai


Kontaktinformasjon:

· Religions- og featureredaktør Elise Kruse / elise.kruse@vl.no / 99448997

· Klubbleder Sigrid Rege Gårdsvoll / sigrid.rege.gardsvoll@vl.no / 93684547


 

 
 

Vårt Land