Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Sandefjord, Norge

Oppretter

Vil du jobbe ved et av Norges største og mest moderne skadesenter? Vi søker oppretter!
12.02.2023

Volmax skal være den ledende forhandleren av lastebiler og servicetjenester til kunder av transportmateriell, ha den beste kundetilfredsstillelsen og de best motiverte medarbeiderne. Å velge oss skal øke våre kunders konkurransefortrinn. 


Våre verdier er Empatiske, Samspillende, Heltemodige og Trivelige. Verdiene er sentrale i videre utvikling og drift, og det er viktig at våre medarbeidere kan identifisere seg og leve etter disse.  


På grunn av økende pågang søker vi nå etter flere medarbeidere ved vårt Skadesenter på Borgeskogen i Stokke.


Hvem er vi?

Volmax Skadesenter er blant Norges mest moderne skadesenter og et av Norges største på tungbil. Vi utfører reparasjoner og lakkeringer på lastebiler, varebiler, busser, anleggs- og landbruksmaskiner fra hele Norge – uavhengig av merke. Hos oss jobber landets mest erfarne og profesjonelle mekanikere og lakkerere. På Borgeskogen har vi hele 5000 nye og moderne kvadratmeter å boltre oss på.


I vår skadeavdeling utfører vi alt fra tradisjonell oppretting, glassfiberreparasjon, rammerettinger og lasermålinger på alt av rullende materiell for firma- og privatkunder. Vi utfører alt av lakkering. Det være seg utbedring av små riper og småskader, profilering eller omlakkering i firmaets nye farger samt større lakkeringsjobber i forbindelse med skadeoppretting.


Våre medarbeidere er kjent for sin kreativitet og løsningsorienterte holdning. Vi får tilsendt reparasjonsobjekter fra alle kanter av landet og utlandet pga. våre kvalifikasjoner. 


Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som vil ta i et tak, som liker å gi god service og finne løsninger sammen med kunder og kolleger. 


Du må gjerne ha noen års erfaring fra liknende arbeid innen tunge kjøretøy, personbil eller landbruk. Fagbrev som oppretter på lette eller tunge kjøretøy er en fordel, men det er ikke et krav. Det samme gjelder førerkort klasse C og D. 


Arbeidsoppgavene til oppretter er først og fremst reparasjon og dokumentasjon av alle typer skade. 

Vi jobber sammen, og alle er med på å videreutvikle teamet. Nødvendig opplæring for å mestre rollen vil bli gitt.  Hva kan vi tilby deg?

Vi er en arbeidsplass med gode rutiner, holdninger og moral. Vi mener selv at vi har et artig og hyggelig arbeidsmiljø, og at vi er en fin og engasjert gjeng. Det er høyt under taket - både bokstavelig talt og at vi godtar hverandre for de vi er. Vi jobber i team og hjelper hverandre når det trengs. Vi er opptatt av å gi god opplæring, og det er gode utviklingsmuligheter i selskapet. 


Vi er et innovativt, solid og ambisiøst selskap i vekst. Stillingen vi tilbyr er viktig, og du vil få mulighet til å jobbe blant de mest kjente merkevarene innen vår bransje. Vi er ikke redde for å tenke nytt, og vi motiveres av gode løsninger der mennesker lykkes og vokser.

Vi tar godt vare på folka våre, og har blant annet gode pensjon- og forsikringsordninger. Spørsmål?

Ta kontakt med Tor Dokken på tlf. 41228988 eller epost tor.dokken@volmax.no 
Om Volmax

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Vi disponerer til sammen ni anlegg i fylkene Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Vi har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for 1,2 mrd. NOK. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. 


Volmax er en del av Cognia konsernet, som opererer innen fem forretningsområder: personbil, lastebil, eiendom, teknologi og kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning. Cognia omsetter årlig for ca. NOK 3 mrd.

Volmax

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Vi disponerer til sammen ni anlegg i fylkene Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune. Vi har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for 1,2 mrd. NOK.


Volmax er en del av Cognia konsernet, som opererer innen fem forretningsområder: personbil, lastebil, eiendom, teknologi og kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tenkning.