Ølensvåg, Norge
Florø, Norge

Innkjøper

Bli en del av vårt voksende team - Vi søker innkjøper!
01.08.2024

Vi i Westcon Power & Automation AS er stolte av å være en ledende aktør innen det maritime elektro- og automasjonsmarkedet, med mer enn 30 års erfaring. Vår ekspertise strekker seg over engineering, installasjon, oppgraderinger og vedlikehold av borerigger, olje- og gassinstallasjoner samt skipsbygging og -reparasjon. Med et team på over 100 dedikerte ansatte fordelt på våre lokasjoner i Ølensvåg, Florø og Bergen, er vi i stadig vekst.


For øyeblikket søker vi en dyktig Innkjøper som vil være en integrert del av vårt team, fortrinnsvis ved verftet i Ølensvåg, men for rett kandidat kan aktuelt arbeidssted også være ved verftet i Florø. Rollen vil innebære aktivt ansvar for innkjøpsfunksjonene knyttet til service og vedlikehold av installerte systemer. Dette inkluderer forhandling med leverandører, kostnadskontroll og sikring av materialkvalitet.


Ansvarsområder:

- Koordinere innkjøp til prosjekter og lager.

- Forhandling med leverandører for å sikre de beste prisene og betingelsene.

- Overvåking av lagerbeholdning for optimalisering av ressurser.

- Samarbeide tett med prosjektledelse for å sikre at innkjøp møter de tekniske kravene.

- Sørge for at alle kjøp er i tråd med interne prosedyrer samt gjeldende lover og forskrifter.


Kvalifikasjoner:

Fagbrev Elektro Gr. L eller Teknisk Fagskole, Bachelor/Mastergrad i elektrofag.

Erfaring fra tilsvarende roller innenfor industriell sammenheng.

Sterk forhandlingskompetanse samt evnen til å etablere gode relasjoner med leverandører.

Gode organisatoriske ferdigheter med kapasitet til å håndtere flere prosjekter samtidig.

Evnen til å jobbe selvstendig så vel som del av et team mot felles målsettinger.

Kritisk tenkning når det kommer til kostnadseffektivitet og kvalitetskontroll.


Hos Westcon Power & Automation verdsetter vi vårt personale høyt. Vi streber etter å skape inspirerende arbeidsforhold hvor hver enkelt har mulighet for personlig vekst så vel som profesjonell utvikling. Som ansatt hos oss vil du nyte godt av konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gunstige pensjonsordninger. Du blir del av et engasjerende miljø der innovasjon er hjørnesteinen – sammen bidrar vi mot mer bærekraftige løsninger i industrien.


Som Innkjøper hos oss vil din innsats ha direkte påvirkning på fremtidens smarte og rene teknologiløsninger. Vi ser frem til din søknad hvor du får muligheten til å markere deg i et selskap som setter kursen mot spennende horisonter!

Fordeler hos oss

Gode pensjons- og forsikringsordninger
WPA har innskuddspensjons-avtale for alle ansatte. I tillegg har vi gode forsikringsordninger, inkludert helseforsikring.
Firmahytte på Vågslid
Vi har hytte på fjellet som de ansatte kan leie. Her kan man hygge seg i en stor og kjekk hytte med totalt 10 sengeplasser.
Velferdsklubb
Alle ansatte kan bli medlem i Velferdklubben. Her kan man delta på ulike arrangementer og turer, samt låne diverse utstyr.

Westcon Power & Automation AS

Westcon Power & Automation AS er en elektroinstallasjons bedrift med over 30 års erfaring innen det maritime elektro-og automasjonsmarkedet. Hovedkontoret er lokalisert ved Westcon Yards AS i Ølensvåg i Vindafjord kommune. I tillegg har vi lokasjoner ved Westcon’s verft i Florø og på Karmsund.‍

Bedriften utfører hovedsakelig tjenester innen engineering og installasjon av elektro- og automasjonsløsninger. Selskapet har opparbeidet bred erfaring innenfor oppgradering av borerigger, olje- og gassinstallasjoner, skipsbygging og skipsreparasjon. I dag har selskapet rundt 100 fast ansatte.

Westcon Power & Automation AS er sertifisert I henhold til følgende standarder:

ISO 9001:2015 Ledelsessystem for kvalitet

ISO 14001:2015 Ledelsessystem for miljø