Florø, Norge

Elektromontører for arbeid ved Westcon Yards Florø

Søker du nye utfordringer? Bli en del av vårt dyktige team!
30.09.2024

Westcon Power & Automation AS er en ledende aktør i det maritime elektro- og automasjonsmarkedet med over 30 års erfaring. Med hovedkontor ved Westcon Yards i Ølensvåg og ytterligere lokasjoner i Florø og Karmsund, tilbyr vi spisskompetanse innen engineering, installasjon, oppgraderinger av borerigger, olje- og gassinstallasjoner samt skipsbygging og -reparasjon. Med over 100 dedikerte ansatte fortsetter vi å vokse. Vi har sikret oss langsiktig kontrakt med potensiell horisont på 17 år.


Ved Westcons verft i Florø er vi nå på jakt etter engasjerte Elektromontører som brenner for faget sitt, trives med utfordringer og som kan håndtere en hektisk arbeidshverdag. Vi tilbyr et spennende arbeidsmiljø med kompetente kollegaer i en inkluderende kultur. Pga. økt arbeidsmengde er vi på jakt etter 10 stk til forskjellige arbeidsoppgaver, blant annet skip, forsvarsskip, industri, el kontroll og termografering.


Ansvarsområder:

  • Utføre elektroinstallasjoner om bord på skip, maritimt og industri
  • Selvstendig feilsøking, reparasjon og vedlikehold av elektriske systemer
  • Sikre at alt arbeid utføres i henhold til gjeldende HMS-regler og kvalitetsstandarder
  • Samarbeide med arbeidsledere for optimal gjennomføring av oppdrag


Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som elektriker Gr.L
  • Ønskelig med relevant erfaring fra maritime eller industrielle elektroprosjekter
  • Annet erfaringsgrunnlag blir også vurdert



Hva vi tilbyr:

Mulighet for rotasjonsordning.

En mulighet til profesjonell utvikling omgitt av dyktige kolleger. Vi konkurrerer på markedet med attraktive betingelser, svært gode lønn, pensjon-, forsikring-, velferdstilbud.

Hvis du er teknologiinteressert, innovativt anlagt, og søker et miljø hvor dine bidrag har betydning – bli en del av vårt team!


For mer informasjon kan du kontakte avd.leder Marius Standal på mobilnummer 982 82 422.


Vi ser frem til å motta din søknad!

Fordeler hos oss

Gode pensjons- og forsikringsordninger
WPA har innskuddspensjons-avtale for alle ansatte. I tillegg har vi gode forsikringsordninger, inkludert helseforsikring.
Firmahytte på Vågslid
Vi har hytte på fjellet som de ansatte kan leie. Her kan man hygge seg i en stor og kjekk hytte med totalt 10 sengeplasser.
Velferdsklubb
Alle ansatte kan bli medlem i Velferdklubben. Her kan man delta på ulike arrangementer og turer, samt låne diverse utstyr.

Westcon Power & Automation AS

Westcon Power & Automation AS er en elektroinstallasjons bedrift med over 30 års erfaring innen det maritime elektro-og automasjonsmarkedet. Hovedkontoret er lokalisert ved Westcon Yards AS i Ølensvåg i Vindafjord kommune. I tillegg har vi lokasjoner ved Westcon’s verft i Florø og på Karmsund.‍

Bedriften utfører hovedsakelig tjenester innen engineering og installasjon av elektro- og automasjonsløsninger. Selskapet har opparbeidet bred erfaring innenfor oppgradering av borerigger, olje- og gassinstallasjoner, skipsbygging og skipsreparasjon. I dag har selskapet rundt 100 fast ansatte.

Westcon Power & Automation AS er sertifisert I henhold til følgende standarder:

ISO 9001:2015 Ledelsessystem for kvalitet

ISO 14001:2015 Ledelsessystem for miljø