Ølensvåg, Norge

Tekniker

Westcon Power & Automation AS søker Tekniker
24.09.2024

Westcon Power & Automation AS er en ledende aktør i det maritime elektro- og automasjonsmarkedet med over 30 års erfaring. Med hovedkontor ved Westcon Yards i Ølensvåg og lokasjoner i Florø og på Karmsund, tilbyr vi kompetanse innen engineering, installasjon, oppgradering av borerigger, olje- og gassinstallasjoner, samt skipsbygging- og reparasjon. Med over 100 dedikerte ansatte fortsetter vi å vokse.


Vi søker nå etter en dyktig og engasjert Tekniker til service og vedlikehold ved Westcon's verft i Ølensvåg. Vedkommende som blir ansatt i stillingen vil bli ansvarlig kundekontakt, og vil inneha ansvar for å sikre en effektiv og god service mot kunden Westcon Yards AS.


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Service og vedlikehold av installerte systemer, koordinere og følge opp vedlikeholdsaktiviteter
  • Planlegging og prosjektgjennomføring
  • El-kontroll i henhold til prosedyrer og forskrifter


Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som elektriker Gr. L
  • Fagskole ønskelig
  • Relevant erfaring fra industri


Ønskede personlige egenskaper:

  • Positiv innstilling og gode samarbeidsevner
  • Fleksibel og tilpasningsdyktig med evne til å håndtere og løse kundens behov
  • God evne til problemløsing


Hva vi tilbyr:

Westcon Power & Automation AS tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og velferdsordninger.

Du vil bli del av et dedikert team der innovasjon står sentralt - sammen bidrar vi til mer bærekraftige løsninger i industrien!

Fordeler hos oss

Gode pensjons- og forsikringsordninger
WPA har innskuddspensjons-avtale for alle ansatte. I tillegg har vi gode forsikringsordninger, inkludert helseforsikring.
Firmahytte på Vågslid
Vi har hytte på fjellet som de ansatte kan leie. Her kan man hygge seg i en stor og kjekk hytte med totalt 10 sengeplasser.
Velferdsklubb
Alle ansatte kan bli medlem i Velferdklubben. Her kan man delta på ulike arrangementer og turer, samt låne diverse utstyr.

Westcon Power & Automation AS

Westcon Power & Automation AS er en elektroinstallasjons bedrift med over 30 års erfaring innen det maritime elektro-og automasjonsmarkedet. Hovedkontoret er lokalisert ved Westcon Yards AS i Ølensvåg i Vindafjord kommune. I tillegg har vi lokasjoner ved Westcon’s verft i Florø og på Karmsund.‍

Bedriften utfører hovedsakelig tjenester innen engineering og installasjon av elektro- og automasjonsløsninger. Selskapet har opparbeidet bred erfaring innenfor oppgradering av borerigger, olje- og gassinstallasjoner, skipsbygging og skipsreparasjon. I dag har selskapet rundt 100 fast ansatte.

Westcon Power & Automation AS er sertifisert I henhold til følgende standarder:

ISO 9001:2015 Ledelsessystem for kvalitet

ISO 14001:2015 Ledelsessystem for miljø