Florø, Norge

Prosjektcontroller

Vi ser etter deg som vil bidra til suksess i våre spennende prosjekter!
Søk snarest
22.09.2024

Westcon Yard Florø har som underleverandør til Kongsberg Naval Services inngått en strategisk rammeavtale om vedlikehold av Forsvarets fregatter i Nansen-klassen. Vi opplever samtidig god vekst innenfor nybygg av subseamoduler. Som følge av dette har vi behov for å styrke vår økonomiavdeling med inntil to nye Prosjektcontrollere.


Som Prosjektcontroller hos oss vil du få faglige utfordringer og gode muligheter for individuell karriereutvikling. Våre siste store kontrakter gir oss mange muligheter, men også sikkerhet og stabilitet i et langsiktig perspektiv. Som arbeidsplass kan vi by på faglig utfordring og utvikling, kjekke kollegaer med godt samhold, egen kantine, velferdsordninger og gode fremtidsutsikter! Vi er i dag ca 190 ansatte, og ser frem til å ønske flere nye kollegaer velkommen!


Westcon Yard Florø holder til på det tradisjonsrike verftet sentralt i Florø. Våre forretningsområder omfatter produksjon av subseainstallasjoner, større skipsombygginger, vedlikehold av forsvarsskip, samt reparasjon og service på skip og rigg. Westcon satser fremtidsrettet og jobber kontinuerlig med modernisering og bærekraft.




ANSVAR OG ARBEIDSOPPGAVER


Som Prosjektcontroller vil du ha ansvar for kontroll, oppfølging og rapportering av økonomisk status i våre prosjekter. I denne rollen er du en sentral del av prosjektorganisasjonen og en viktig støttespiller for prosjektleder.


Noen sentrale arbeidsoppgaver:

  • Rapportere kostnader internt og til kunder 
  • Oppfølging av kontrakter og fakturering 
  • Identifisere og rapportere budsjettavvik og endringer (VOR)
  • Utarbeide resultat og likviditetsprognoser
  • Bidra til kontinuerlig forbedring innen våre forretningsområder




ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG PERSONLIGE EGENSKAPER


Vi ser for oss at du har en relevant høyere utdannelse innen økonomiske og/eller tekniske fag. Erfaring fra bransjen vår er en fordel. Du har gode språkferdigheter i norsk og engelsk. 


Vi søker deg som har god forretningsforståelse, er resultatorientert og som jobber systematisk og strukturert. Du har evnen til å balansere detaljfokus med et helhetlig perspektiv. Du jobber godt sammen med andre og vil være en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.




HVORFOR JOBBE HOS WESTCON YARD FLORØ?


  • Vi er i god driv og vekst - og er godt posisjonert for videre vekst i markedet. 
  • Vi er en ledende leverandør av grønne og innovative løsninger innen offshore, energi og maritim industri med gode produksjonsfasiliteter og utmerket beliggenhet ved kysten.
  • En mulighet til å bli en viktig og synlig ressurs med stor påvirkningskraft i organisasjonen.
  • I Westcon Yard Florø blir du en del av et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier og engasjerte eiere og kollegaer. 
  • Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser, attraktive ordninger og velferdstilbud.


For spørsmål om stillingen kontakt:


Katrine Dale - Økonomisjef, tlf. 476 00 230

Ninja Tolo Ness - HR leder, tlf. 970 96 368

Fordeler hos oss

Flyplass
3 km
Rutebåt
1,5 km
Turmuligheter
0 km
Handlesenter
0,75 km

Westcon Yard Florø