Sjømat-trainee (Bergenskontoret)

Interessert i fiskeri og havbruksrett? Grip muligheten til et spennende opphold som sjømattrainee hos oss!
Løpende

Vår kompetansegruppe for fiskeri og havbruk er ledende innenfor sitt felt, og som sjømattrainee hos oss vil du få et godt inntrykk av hverdagen som sjømatadvokat hos oss. Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og du vil ta del i det faglige og sosiale miljøet her hos oss.

Som sjømattrainee i Wikborg Rein får du muligheten til å jobbe med en næring og et rettsområde som man ellers ikke vil komme i kontakt med under studiet. Sjømat-, og særlig havbruksnæringen, er regulert av et svært omfattende regelverk. Som sjømatadvokat er det like viktig å ha bransjekunnskap, som kunnskap om regelverket. 

Du vil få et innblikk i hvordan det er å være advokat og rådgiver for ulike aktører i den spennende og dynamiske sjømatnæringen, i det ledende advokatfirmaet på området.

Som trainee hos oss har du selvfølgelig fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine og bibliotek, og inviteres til alle faglige og sosiale arrangementer i løpet av oppholdet.

Traineeprogrammet er en viktig del av rekrutteringsarbeidet hos oss. Vi legger derfor stor vekt på å gi varierte og meningsfulle oppgaver, og profesjonell oppfølgning. Traineestillingen er lønnet, og varer normalt i fire uker.

Vi har løpende opptak, så send oss en søknad i dag! 

Eventuelle spørsmål rettes til HR-konsulent, Siri Mitchell på smi@wr.no.

Wikborg Rein Advokatfirma AS