Trondheim, Norge

Mechanical Engineer

Mekanikk + hydraulikk + deg = sant?
Løpende

Vår avdeling Technical & Project Management (med kallenavn Master Minds) søker en ny Mechanical Engineer. Vi er på jakt etter deg med fagbakgrunn som maskin-/mekanisk konstruktør og gjerne noen års arbeidserfaring innen fagområdet. I denne avdelingen finner du høy faglig kompetanse og det vil være gode muligheter for læring og utvikling. Arbeidssted er Trondheim.


Vi vet at flinke folk har mange muligheter, så hvorfor skal du lese videre? 

Servis kultur kjennetegnes av kollegaer som virkelig stiller opp for hverandre! Vi er også kjent for å gi karrieremessige muligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss lenge. Nytenkning og forbedringsforslag verdsettes hos oss, derfor ønsker vi å høre dine perspektiver. Hos oss får du muligheten til å jobbe selvstendig og fleksibelt. Stillingen gir eierskap til eget arbeidsområde og store muligheter for påvirkning.  

Vi kan også nevne at vi er markedsledende innenfor hydraulikk og har et anerkjent fagmiljø innenfor bransjen. Våre satsningsområder er energifeltet og til maritim sektor, men har spennende leveranser også til andre markeder. Vi tilbyr innovative og bærekraftige løsninger til våre kunder. 

Helt til sist, som andre bedrifter, frister vi også med konkurransedyktige betingelser, sammen med gode pensjons- og forsikringsordninger.  

 

Se for deg følgende situasjon: 

“Du har fått opplæring og blitt kjent med organisasjonen og våre produkter. Du har sett mangfoldet i produkter og systemer som utvikles hos oss. Som mekanisk ingeniør får du nå muligheten til å jobbe med flere ulike hydrauliske aggregater (HPU), bidra i konstruksjon av utstyr til vannkraft, og kanskje til og med bidra i konseptfasen for store havvind prosjekter. Du er en del av en liten gruppe med dyktige tekniske fagfolk, hvor du har stor påvirkning på både egen arbeidshverdag og sluttresultater” 


Klør det litt i fingrene nå? Får du lyst til å starte på dette arbeidet? 


Arbeidsoppgavene:

• Produsere 3D konstruksjoner (HPU) og design etter prosjektkrav, regelverk og standarder.

• Utarbeidelse av produksjonsunderlag i Autodesk Inventor, samt mekaniske beregninger og analyser. 

• Opprette artikler i vårt ERP system og supplere i delelister.

• Jobber tett med prosjektets teknisk ansvarlig og andre faggrupper for å finne de beste løsningene for våre kunder.

• Supportere salgsavdelingen ved tilbudsarbeid.

• Samarbeider med produksjonen om gunstige tekniske løsninger. Oppfølging av underleverandører.

• Bidra til å sikre leveranser med riktig kvalitet, leveringstid og økonomisk resultat.


Har vi så langt klart å trigge engasjement hos deg?


Kvalifikasjoner for stillingen:

• Du har B.Sc., M.Sc., eller relevant erfaring fra mekanisk design/konstruksjon.

• Meget godt kjent med 3D og 2D design verktøy. Servi bruker Inventor, Vault og Autodesk AutoCAD.

• God forståelse for regelverk og standarder som NORSOK, TR- og API-standarder.

• Erfaring fra offshore- eller industriell prosjektgjennomføring er en fordel, men ikke et krav.

• Du tar initiativ, viser engasjement og har evne til å ta beslutninger.

• God digital forståelse. 

• Ønskelig men ingen krav om noe hydraulikk kompetanse.

• God språkforståelse på norsk og engelsk (arbeidsspråk hos oss er norsk). 


For å lykkes og trives i denne stillingen tror vi det er en fordel dersom du liker å løse komplekse problemstillinger, samarbeider godt med andre, men også trives med å jobbe selvstendig. I tillegg bør man være tilpasningsdyktig og vant til/åpen for å jobbe hybrid. Både teamet man blir en del av og samarbeidende avdelinger sitter spredt på våre kontor rundt i landet, derfor må man trives med denne arbeidsformen.   

 

Hvis dette er drømmestillingen for deg, gleder vi oss til å høre fra deg.

Har du spørsmål ang. Servi eller stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Spørsmål kan rettes til Teamleder Siv Smedegård, Tlf: 984 85 505.  


For å gjøre søknadsprosessen så effektiv som mulig, trenger du ikke skrive søknadstekst, bare last opp din CV og svar kort på 5 spørsmål.  

  

Hvis du går inn på vår karriereside finner du mer informasjon om oss og flere uttalelser fra våre ansatte. Nedenfor kan du se en video som viser et stort prosjekt hvor vi i Servi har bidratt med vår fagkompetanse innenfor power and motion control. Ganske kult, ikke sant? 

Fordeler hos oss

Karriere
Servi har alltid hatt gode interne karrieremuligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år.
Kompetanseutvikling
Vi har stort fokus på kompetanse og utvikling hos oss. Dette er et satsingsområde og er nedfelt i strategien vår. Vi er i stadig utvikling som selskap og går opp nye systemer og muligheter på dette området.
Fagmiljø
Vi har et anerkjent fagmiljø innenfor vår bransje. Hos oss blir du norgesmester i hydraulikk om du ønsker. Det er masse spennende å lære fra dyktige fageksperter.
Fleksibilitet
Hos oss får våre medarbeidere mulighet til å tilpasse arbeidshverdagen sin. Vi praktiserer frihet under ansvar og gir tillitt til våre ansatte.
Pensjon og forsikring
Pensjon og forsikringsordninger er viktig. Vi tilbyr en god pensjonsordning for våre ansatte og vi har satset stort på en rå-god helseforsikring, samt andre forsikringer som reiseforsikring og fritidsulykkeforsikring.

Servi Group

Siden etableringen i 1912 har Servi Group vært en pioner innen “Power and Motion Control”, med en dedikert innsats for å produsere energieffektive løsninger. ". Vi har Norges største kompetansemiljø innen

hydraulikk og tilhørende teknologier.


Vår ekspertise strekker seg fra design til produksjon av skreddersydde løsninger innen blant annet sylindre, hydraulikkaggregat, akkumulatorer, ventiler og ventilblokker. Vi er også en betrodd forhandler av

produkter fra ledende leverandører innen pumper, motorer og ventiler. Servi har også en egen servicedivisjon med lokasjon seks steder i landet.


Hovedvekten av våre segmenter er innen energi og marine, men vi er også til stede innenfor landbasert industri, bygg og anlegg, forsvar og mobil industri.


Per 2024 skriver vi 350 ansatte, 950 millioner + i omsetning og med åtte arbeidssteder fordelt rundt om i landet. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet er eid av Ferd. 


Arbeidskultur i Servi


I Servi har vi et inkluderende og godt arbeidsmiljø, og vi verdsetter hverandre. Våre verdier er Ansvarlig, Fleksibel, Solid og Nytenkende, og disse verdiene er også en del av kulturen vår.


Vi verdsetter mangfold, og jobber systematisk med å utvikle et godt inkluderende arbeidsmiljø der like muligheter oppnås for alle. Vi tror at mangfold bidrar til verdiskaping og styrker organisasjonskulturen, og vi jobber for å oppnå en balansert sammensetning av våre ansatte når det gjelder, religion, nasjonalitet, alder, kjønn, kjønnsidentitet, kulturell bakgrunn og mer.


En karriere i Servi er en karriere som gir mening og verdi - noe som betyr at hver ansatt ikke bare går på jobben, men som hver dag bidrar til å gjøre en reell forskjell for miljøet og for fremtiden. Vår visjon er å være ledende innenfor digital hydraulikk og bærekraft, og ett av våre strategiske målsetninger er investering i, og kompetanseutvikling av våre medarbeidere.