Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Kongsberg, Norge

Produksjonssjef

Produksjonssjef med interesse for både mennesker og teknologi!
Søk snarest
11.09.2024

Vi leter etter en fungerende produksjonssjef (VP Production) som skal lede våre stolte blokkeksperter den neste perioden, og bidra til å forme fremtiden vår! Det er spennende tider og vi har store visjoner for de neste årene. Vi har akkurat flyttet inn i en ny og skreddersydd fabrikk på Toppen næringspark. Vi er en del av et stort industrimiljø her i området.

Har du erfaring fra en større produksjonsbedrift? Ledelseserfaring? Mekanisk/teknisk fagbakgrunn? Brenner du for mennesker, maskiner og forbedringsarbeid? Da kan du være vår drømmekandidat for stillingen! 


Les videre og se om dette kan være drømmestillingen for deg. 

 

Kort om avdelingen: 

Servi Kongsberg (tidligere Hydranor) ble etablert i 1962. I 2012 ble Hydranor en del av Servi Group AS. Vi har dermed 60 års erfaring med design og produksjon av ventilblokker! 


I forbindelse med flytting av fabrikken tidlig 2024 endret vi vår strategi. Hos Servi Kongsberg utvikles og produseres avanserte hydrauliske ventilblokker, fra idé til ferdig funksjonelt produkt. Vi gjør CAD design i tett samarbeide med kundene og får deler maskinert hos en rekke dyktige underleverandører i Europa. På Toppen gjør vi montering, overflatebehandling og fullskala testing av produktene. Vi eksporterer til hele verden og er ledende innenfor vårt felt. 


Har du lyst til å være leder for denne avdelingen? Det er 37 ansatte som jobber på huset i dag, rundt 18 er underlagt VP Production. 

Stillingen er midlertidig ti måneder frem i tid, med gode muligheter for fast ansettelse i en spennende lederstilling i Servi.


Se for deg følgende arbeidsdag: 

"Du kommer på jobb og starter dagen med felles samling for ansatte. Du presenterer dagens tall og holder en pitch, eller ber om noen innspill fra gruppen. Deretter tar du en av de faste rundene gjennom produksjonsområdet, og tar en prat med dine kolleger langs verdikjeden fra varemottak og kvalitetskontroll frem til ferdige produkter testes og sendes til kunde. Du får et innblikk i hva de ulike fagområdene driver med denne dagen. Når du kommer tilbake på kontoret har du noen gode ideer til forbedring og effektivisering. Nå skal du se nærmere på budsjett, planlegging, prosessflyt og organisering. Her samhandler du med de andre i divisjonsledelsen i Systems, som sitter på andre lokasjoner og representerer andre produktverdikjeder. På slutten av dagen har du utviklingssamtale med en av dine ansatte. Kanskje har du også rukket et faglig og inspirerende møte med ledergruppen." 


Er dette en arbeidsdag som høres givende ut? Kjenner du på engasjement og får lyst til å sette i gang arbeidet som produksjonsleder i Servi? Da inviterer vi deg til å lese videre! 

 

Oppsummering av oppgavene: 

• Daglig ledelse av produksjonen 

• Resultatansvar  

• Overordnet ansvar for kvalitet, HMS og at ordrer leveres rettidig 

• Produksjonsplanlegging 

• Personalansvar – medarbeiderutvikling og personalforhold 

• Tilrettelegge for et godt og konstruktivt arbeidsmiljø, hvor alle drar i samme retning 

• Kompetanseutvikling 

• Lage avtaler og protokoller med fagforeninger 

• Oppfølging av fravær, overtid og timeregistrering 

• Fremme og iverksette produksjonsforbedringer 

• Utvikle logistikkløsninger for produksjon og lager 

• Følge opp bedriftens QA-system, ansvarlig for prosedyrer under produksjon (prosedyrereier) 

• Utvikle mål og planer på strategisk nivå i samarbeid med ledergruppe 

• Øvrige oppgaver knyttet til vedlikehold av produksjonsfasiliteter og bygningsmasse 


Høres dette fortsatt ut som drømmejobben? 


Har du i tillegg en eller flere av følgende kvalifikasjoner: 

• Teknisk/økonomisk utdanning, på bachelor eller masternivå (Relevant erfaring kan kompensere) 

• Gjerne lederutdanning

• Praktisk erfaring fra mekanisk produksjon 

• Erfaring med kontinuerlig forbedring  

• Logistikk og distribusjon 

• Verdikjedekompetanse 

• Lederansvar fra større produksjonsbedrift 


Vår kjernekompetanse i Servi er hydraulikk, både komponent- og systemkunnskap. Derfor blir vi spesielt glad hvis du har kjennskap til, eller interesse for dette fagområdet. 


Vi ser etter en leder som har genuin interesse for mennesker, er utadvendt og har gode relasjons- og samarbeidsegenskaper. I tillegg bør du være selvstendig, initiativrik og handlekraftig. Du bør være god til å formidle budskap på en slik måte at ansatte opplever trygghet og engasjement. For å oppnå gode resultater trenger du god økonomisk forståelse og forretningsforståelse, samtidig som du må være kvalitetsbevisst og ha gjennomføringsevne. Til sist må du kunne identifisere deg med følgende: Solid, fleksibel, ansvarlig og nytenkende. 

 

Våre produksjonsledere har en hilsen til deg som vurderer å søke: 

"Det er en spennende tid for å være produksjonsleder i Servi. Vi setter kursen mot fremtiden og skal bidra inn mot det grønne skiftet, med spennende nysatsinger innen Havvind og utvikling av bærekraftige, digitale løsninger for kundene våre." 

"Det jeg liker best med stillingen min er hvordan jeg via "management by walking" høster erfaringer fra produksjonen, gjennom daglig observasjon og samtale med ansatte, og hvordan disse erfaringene igjen bidrar til kontinuerlig forbedringsarbeid, effektivisering og økt inntekt for bedriften" 

“En ting jeg setter stor pris på er ledergruppen vår! Der får jeg innblikk i helheten av det vi produserer i Servi og samarbeider på tvers med ledere for de andre produksjonsområdene. Vi har interessante diskusjoner, deler erfaringer og vi får muligheten til å påvirke prosesser og beslutninger.” 

 

Dette vil vi tilby deg: 

• Konkurransedyktige betingelser 

• Moderne og trivelige fasiliteter i ny og skreddersydd fabrikk 

• Innmelding i Servi sin pensjon og forsikringsordning, herunder egen helseforsikring 

• Kompetente ansatte med lang erfaring og stor faglig stolthet 

• Velfungerende og engasjerende ledergruppe 

• Muligheter for innflytelse og påvirkning i et markedsledende selskap 

• Kompetanseheving og utvikling 


Hvis du mener at stillingen VP Production burde stå registrert i ditt navn, gleder vi oss til å motta din CV, vitnemål og attester, sammen med en kortfattet søknad. I søknaden ønsker vi at du beskriver din motivasjon for å søke denne stillingen hos oss, og hvordan du kan bidra til utvikling av vår avdeling på Kongsberg. 


Har du spørsmål til stillingen, kan du kontakte Terje Moum, EVP Systems, på mobil: 415 10 748 eller e-post: terje.moum@servi.no.

Søknadsfristen er 11. september 2024, og vi vil vurdere søknader fortløpende. 


Om arbeidsgiveren 

Vi har i flere tiår vært markedsleder i Norge innenfor vårt fagfelt og er største leverandør av hydraulikk og kontrollsystemer til offshore- og marinindustri, i tillegg til forsvarsindustri og landbasert industri. Vi er også en betydelig leverandør av pneumatikk, vakuum, elektromekanikk og glidelagre til kunder over hele landet. 

 

Servi møter dagens markedsbehov med grønn teknologi og kundetilpassede, bærekraftige løsninger og vårt mål er alltid å løse kundens behov med pålitelige og energieffektive løsninger. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet omsetter for ca. 950 mill. og har ca. 350 ansatte. Servi er eid av Ferd. Les mer om selskapet på www.servi.no.





Hvis du går inn på vår karriereside finner du mer informasjon om oss og flere uttalelser fra våre ansatte.



Fordeler hos oss

Karriere
Servi har alltid hatt gode interne karrieremuligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år.
Kompetanseutvikling
Vi har stort fokus på kompetanse og utvikling hos oss. Dette er et satsingsområde og er nedfelt i strategien vår. Vi er i stadig utvikling som selskap og går opp nye systemer og muligheter på dette området.
Fagmiljø
Vi har et anerkjent fagmiljø innenfor vår bransje. Hos oss blir du norgesmester i hydraulikk om du ønsker. Det er masse spennende å lære fra dyktige fageksperter.
Fleksibilitet
Hos oss får våre medarbeidere mulighet til å tilpasse arbeidshverdagen sin. Vi praktiserer frihet under ansvar og gir tillitt til våre ansatte.
Pensjon og forsikring
Pensjon og forsikringsordninger er viktig. Vi tilbyr en god pensjonsordning for våre ansatte og vi har satset stort på en rå-god helseforsikring, samt andre forsikringer som reiseforsikring og fritidsulykkeforsikring.

Servi Group

Siden etableringen i 1912 har Servi Group vært en pioner innen “Power and Motion Control”, med en dedikert innsats for å produsere energieffektive løsninger. ". Vi har Norges største kompetansemiljø innen

hydraulikk og tilhørende teknologier.


Vår ekspertise strekker seg fra design til produksjon av skreddersydde løsninger innen blant annet sylindre, hydraulikkaggregat, akkumulatorer, ventiler og ventilblokker. Vi er også en betrodd forhandler av

produkter fra ledende leverandører innen pumper, motorer og ventiler. Servi har også en egen servicedivisjon med lokasjon seks steder i landet.


Hovedvekten av våre segmenter er innen energi og marine, men vi er også til stede innenfor landbasert industri, bygg og anlegg, forsvar og mobil industri.


Per 2024 skriver vi 350 ansatte, 950 millioner + i omsetning og med åtte arbeidssteder fordelt rundt om i landet. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet er eid av Ferd. 


Arbeidskultur i Servi


I Servi har vi et inkluderende og godt arbeidsmiljø, og vi verdsetter hverandre. Våre verdier er Ansvarlig, Fleksibel, Solid og Nytenkende, og disse verdiene er også en del av kulturen vår.


Vi verdsetter mangfold, og jobber systematisk med å utvikle et godt inkluderende arbeidsmiljø der like muligheter oppnås for alle. Vi tror at mangfold bidrar til verdiskaping og styrker organisasjonskulturen, og vi jobber for å oppnå en balansert sammensetning av våre ansatte når det gjelder, religion, nasjonalitet, alder, kjønn, kjønnsidentitet, kulturell bakgrunn og mer.


En karriere i Servi er en karriere som gir mening og verdi - noe som betyr at hver ansatt ikke bare går på jobben, men som hver dag bidrar til å gjøre en reell forskjell for miljøet og for fremtiden. Vår visjon er å være ledende innenfor digital hydraulikk og bærekraft, og ett av våre strategiske målsetninger er investering i, og kompetanseutvikling av våre medarbeidere.