Rissa, Norge

Industrimekaniker

Nye industrimekanikere søkes til vår produksjon og reparasjon/serviceavdeling
Søk snarest
23.09.2024

Vil du være med Servi videre på industrieventyret? Jobbe med verdensledende produkter? 

Vi har store ambisjoner og sammen skal vi sette rekorder for avdelingen vår. 

Har du fagbrev som industrimekaniker eller lignende, tar du initiativ, og mestrer selvstendig arbeid? 

Da kan dette være jobben for deg. 

 

Hos oss har vi et godt faglig og sosialt miljø. Vi har en variert arbeidsdag med ingen eller liten serieproduksjon. Dette er en spennende og selvstendig jobb med utviklingsmuligheter - i et hyggelig, fleksibelt og utviklingsorientert miljø med høyt faglig nivå.


Arbeidsoppgaver 

Produksjon:

  • Montering på grunnlag av produksjonsordre og tegninger
  • Egenkontroll av produksjon
  • Dokumentasjonsoppfølging 

Reparasjon/serviceavdeling:

  • Demontering og montering av sylindre
  • Rapportskriving
  • Produsere enkle nye deler
  • Funksjonstest av reparerte sylindre 


Hvem er du? 

Vi ønsker at du har: 

  • Fagbrev som industrimekaniker eller lignende 
  • 3-4 års relevant erfaring (kandidater med kortere erfaring vil vurderes) 
  • Ryddighet
  • Nøyaktighet
  • Erfaring med bruk av måleverktøy 

 

I tillegg er våre nye kollegaer pliktoppfyllende, ansvarsbevisste og jobber med høy grad av nøyaktighet. Du må like å jobbe både selvstendig og i team. Stillingen krever at du tar initiativ, er selvgående og kan planlegge arbeidsdagene dine. En absolutt forutsetning er at du har gode holdninger til helse, miljø og sikkerhet. 


Vi vet at flinke folk har mange muligheter, så hvorfor skal du lese videre?  

Servi sin kultur kjennetegnes av kollegaer som virkelig stiller opp for hverandre! Vi er også kjent for å gi karrieremessige muligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år. Nytenkning og forbedringsforslag verdsettes hos oss, derfor ønsker vi å høre dine perspektiver. Hos oss får du muligheten til å jobbe selvstendig og fleksibelt. Stillingen gir eierskap til eget arbeidsområde og store muligheter for påvirkning.   


Vi kan også nevne at vi er markedsledende innenfor hydraulikk og har et anerkjent fagmiljø innenfor bransjen. Vi har nye spennende satsingsområder innenfor havbruk og offshore vind og tilbyr innovative og bærekraftige løsninger til våre kunder.  

Helt til sist, som andre bedrifter, frister vi også med konkurransedyktige betingelser, sammen med gode pensjons- og forsikringsordninger.   

 

Hvis dette er drømmestillingen for deg, gleder vi oss til å høre fra deg. 


Har du spørsmål angående Servi eller stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Spørsmål kan rettes til Produksjonsleder Hans Jørgen Helmersen på mobil: 913 19 751. Vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke. Søknad med CV og søknadsbrev sendes likevel innen 23.09.2024.   

  

Hvis du går inn på vår karriereside finner du mer informasjon om oss og flere uttalelser fra våre ansatte. Nedenfor kan du se en video som viser et stort prosjekt hvor vi i Servi har bidratt med vår fagkompetanse innenfor power and motion control. Ganske kult, ikke sant? 

Fordeler hos oss

Karriere
Servi har alltid hatt gode interne karrieremuligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at mange av våre ansatte har vært hos oss i mer enn 20 år.
Kompetanseutvikling
Vi har stort fokus på kompetanse og utvikling hos oss. Dette er et satsingsområde og er nedfelt i strategien vår. Vi er i stadig utvikling som selskap og går opp nye systemer og muligheter på dette området.
Fagmiljø
Vi har et anerkjent fagmiljø innenfor vår bransje. Hos oss blir du norgesmester i hydraulikk om du ønsker. Det er masse spennende å lære fra dyktige fageksperter.
Fleksibilitet
Hos oss får våre medarbeidere mulighet til å tilpasse arbeidshverdagen sin. Vi praktiserer frihet under ansvar og gir tillitt til våre ansatte.
Pensjon og forsikring
Pensjon og forsikringsordninger er viktig. Vi tilbyr en god pensjonsordning for våre ansatte og vi har satset stort på en rå-god helseforsikring, samt andre forsikringer som reiseforsikring og fritidsulykkeforsikring.

Servi Group

Siden etableringen i 1912 har Servi Group vært en pioner innen “Power and Motion Control”, med en dedikert innsats for å produsere energieffektive løsninger. ". Vi har Norges største kompetansemiljø innen

hydraulikk og tilhørende teknologier.


Vår ekspertise strekker seg fra design til produksjon av skreddersydde løsninger innen blant annet sylindre, hydraulikkaggregat, akkumulatorer, ventiler og ventilblokker. Vi er også en betrodd forhandler av

produkter fra ledende leverandører innen pumper, motorer og ventiler. Servi har også en egen servicedivisjon med lokasjon seks steder i landet.


Hovedvekten av våre segmenter er innen energi og marine, men vi er også til stede innenfor landbasert industri, bygg og anlegg, forsvar og mobil industri.


Per 2024 skriver vi 350 ansatte, 950 millioner + i omsetning og med åtte arbeidssteder fordelt rundt om i landet. Vi har avdelinger i Ski, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Selskapet er eid av Ferd. 


Arbeidskultur i Servi


I Servi har vi et inkluderende og godt arbeidsmiljø, og vi verdsetter hverandre. Våre verdier er Ansvarlig, Fleksibel, Solid og Nytenkende, og disse verdiene er også en del av kulturen vår.


Vi verdsetter mangfold, og jobber systematisk med å utvikle et godt inkluderende arbeidsmiljø der like muligheter oppnås for alle. Vi tror at mangfold bidrar til verdiskaping og styrker organisasjonskulturen, og vi jobber for å oppnå en balansert sammensetning av våre ansatte når det gjelder, religion, nasjonalitet, alder, kjønn, kjønnsidentitet, kulturell bakgrunn og mer.


En karriere i Servi er en karriere som gir mening og verdi - noe som betyr at hver ansatt ikke bare går på jobben, men som hver dag bidrar til å gjøre en reell forskjell for miljøet og for fremtiden. Vår visjon er å være ledende innenfor digital hydraulikk og bærekraft, og ett av våre strategiske målsetninger er investering i, og kompetanseutvikling av våre medarbeidere.