no
no
en
Oslo

Trainee

Som trainee i Wiersholm får du en smakebit på hvordan hverdagen din ville vært om du var advokatfullmektig hos oss.
FRONT.POSITION.ONGOING


Gjennom et traineeopphold får du et unikt innblikk i hverdagen som advokatfullmektig i Wiersholm. For deg er det en gylden anledning til å utvikle deg gjennom utfordrende oppgaver under tett oppfølging fra våre faddere. For oss er traineeprogrammet vår viktigste rekrutteringskanal.


I en periode på fem uker får du spennende og varierte oppgaver, og du får blant annet ta del i forberedelse av og deltagelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker. Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og fadderen din vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Traineetiden din hos oss skal oppleves som lærerik, meningsfylt og spennende – det skal være gøy å være trainee i Wiersholm!


Som trainee i Wiersholm får du:

  • Interessante, varierte og utfordrende oppgaver
  • Innblikk i spennende og komplekse saker
  • Jobbe i team med dyktige advokater
  • En dedikert fadder som følger deg opp
  • Løpende konstruktive tilbakemeldinger
  • Delta på sosiale arrangementer både under og i etterkant av oppholdet hos oss


Hvem kan søke traineestilling i Wiersholm?

Gode akademiske resultater er en forutsetning for alle som jobber i Wiersholm. Har du i tillegg engasjement, er nysgjerrig og liker å jobbe sammen med andre, er du den rette kandidaten for oss. Vi ser at studenter har best utbytte av et traineeopphold hos oss etter fullført tredje år på jusstudiet, uten at dette er et absolutt krav.


Når bør du søke traineestilling?

Traineeordningen vår er ettertraktet og vi anbefaler derfor at du søker tidlig. Søknader blir behandlet fortløpende og gjerne i god tid før oppstart.


For spørsmål ta kontakt med vår HR-rådgiver Jenny Louise Meinich på jeme@wiersholm.no  

Wiersholm