Oslo

Trainee

Som trainee i Wiersholm får du en smakebit på hvordan hverdagen din ville vært om du var advokatfullmektig hos oss
Løpende

Gjennom et traineeopphold får du et unikt innblikk i hverdagen som advokatfullmektig i Wiersholm. For deg er det en gylden anledning til å utvikle deg gjennom utfordrende oppgaver under tett oppfølging fra våre faddere. For oss er traineeprogrammet vår viktigste rekrutteringskanal.


I en periode på fem uker får du spennende og varierte oppgaver, og du får blant annet ta del i forberedelse av klientmøter, forhandlinger og rettssaker. Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og fadderen din vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Traineetiden din hos oss skal oppleves som lærerik, meningsfylt og spennende – det skal være gøy å være trainee i Wiersholm!


Hvorfor velge Wiersholm:

I Wiersholm brenner vi for et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø – vi er opptatt av at alle skal kunne være seg selv på jobb. Som trainee vil du omgås kolleger som støtter hverandre og spiller hverandre gode samtidig som vi har det gøy på jobb. Foruten å få innblikk i spennende og komplekse saker, vil du omgi deg med svært flinke folk, samt en dedikert fadder, som alltid er ivrige etter å dele sin kunnskap med deg, slik at du utvikler deg faglig og blir enda dyktigere.


Hvem kan søke traineestilling i Wiersholm?

Er du engasjert, nysgjerrig og liker å jobbe sammen med andre, er du den rette kandidaten for oss. Vi ser at studenter har best utbytte av et traineeopphold hos oss etter fullført tredje år på jusstudiet, uten at dette er et absolutt krav.


Når bør du søke traineestilling?

Traineeordningen vår er ettertraktet og vi anbefaler derfor at du søker tidlig. Søknader blir behandlet fortløpende og gjerne i god tid før oppstart.


For spørsmål kan du ta kontakt med vår HR-konsulent Alette Christiansen på alet@wiersholm.no