Oslo

Advokat/Advokatfullmektig

Som et av landets beste advokatfirmaer innen forretningsjuss søker vi kontinuerlig etter talenter.
FRONT.POSITION.ONGOING

Hos oss får du jobbe med klienter som representerer Norges største og mest spennende bedrifter. Ved din side står Norges ledende advokater - advokater som gir deg rom til å lære, stille spørsmål og stadig lar deg gå nye skritt videre. Samarbeidet i firmaet verdsettes høyt, både av våre klienter og oss selv og det er derfor viktig at du kan utgjøre en ressurs både profesjonelt og sosialt og at du opplever teamarbeid som stimulerende.


Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Høy faglig kompetanse
  • God forretningsforståelse
  • Fleksibilitet og innsatsvilje
  • God formuleringsevne
  • Evne til teamarbeid
  • Sosialt engasjement
  • Gode engelskkunnskaper


Hvorfor velge Wiersholm:

I Wiersholm brenner vi for et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø – vi er opptatt av at alle skal kunne være seg selv på jobb. Du vil omgås kolleger som støtter hverandre og spiller hverandre gode samtidig som vi har det gøy på jobb. Foruten å tilby konkurransedyktige betingelser, vil du omgi deg med svært flinke folk, som alltid er ivrige etter å dele sin kunnskap med deg, slik at du utvikler deg faglig og blir enda dyktigere.


Les mer om oss på www.wiersholm.no. For spørsmål ta kontakt med vår HR-konsulent Alette Christiansen på alet@wiersholm.no 

Wiersholm

Personvernerklæring for jobbsøkere hos Wiersholm


Vi er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer. Vi dekker hele næringslivets behov for juridisk bistand, og våre 230 advokater og 50 medarbeidere i forretningsstøtte arbeider teambasert og løsningsorientert med vilje til å yte mer enn forventet. Vi skal være våre klienters førstevalg. Hver gang.