USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

ALD Bergen 2022 - Trainee

Få en smakebit på hverdagen som advokatfullmektig!
04.02.2022

I en periode på fem uker får du spennende og varierte oppgaver, og du får blant annet ta del i forberedelse av klientmøter, forhandlinger og rettssaker. Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og fadderen din vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Traineetiden din hos oss skal oppleves som lærerik, meningsfylt og spennende – det skal være gøy å være trainee i Wiersholm!

 

Som trainee i Wiersholm får du:

  • Interessante, varierte og utfordrende oppgaver
  • Innblikk i spennende og komplekse saker
  • Jobbe i team med dyktige advokater
  • En dedikert fadder som følger deg opp
  • Løpende konstruktive tilbakemeldinger
  • Delta på sosiale arrangementer både under og i etterkant av oppholdet hos oss

 

Hvem kan søke traineestilling i Wiersholm?

Alle er velkommen til å søke traineeopphold i Wiersholm. Vi leter etter kandidater som er engasjerte og nysgjerrige og som liker å jobbe i team. Du får best utbytte av et traineeopphold hos oss etter fullført tredje år på jusstudiet. 


Når bør du søke traineestilling?

Traineeordningen vår er ettertraktet og vi anbefaler derfor at du søker tidlig. Søknader blir behandlet fortløpende og gjerne i god tid før oppstart.

Wiersholm

Personvernerklæring for jobbsøkere hos Wiersholm


Vi er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer. Vi dekker hele næringslivets behov for juridisk bistand, og våre 230 advokater og 50 medarbeidere i forretningsstøtte arbeider teambasert og løsningsorientert med vilje til å yte mer enn forventet. Vi skal være våre klienters førstevalg. Hver gang.